Pak minuta më parë vendi ynë goditet nga një lekundje e fortë e cila u ndje gjatë.

Epiqendra e lëkundjeve ishte në afersi të Elbasanit me magnitudë 4.0 ballë por që lëkundjet u ndjenë shumë.

Sêrish epiqendra ishte midis Lushnjes dhe Elbasanit.