Vlonjatët e

Qytetarët e Vlorës pavarësisht thirrjes së qeverisë për të qëndruar në shtëpitë e tyre nuk i rezistojnë  dot tundimit për tu larë në det.

Siç shihet dhe në videon e mëposhtme të publikuar nga FaxWeb.al një qytetar duket se ka sjellë verën para kohe duke hyrë në det me rroba banjo, dhe duke u larë.

Edhe në Lungomare ka pasur një numër qytetarësh që kanë dalë për shëtitje, edhe pse qarkullimi i mjeteve ka qenë i ndaluar prej dy ditësh tashmë.