Arrestohet 29 vjeçari ne Elbasan/ Kanosi me fjalë mjekun në urgjencën e Elbasanit

Vijon kritike situate në qarkun  e Elbasanit përsa I përket shtrimeve në spital të personave më Covid-19. Aktualisht janë të hospitalizuar 22 persona dy prej të cilëve në gjendje të rëndë shëndetësore.

Kapaciteti I spitalit Covid në Elbasan është 81 shtretër.

I lartë mbetete edhe numri I viktimave ku gjatë 24 orëve të fundit kanë ndërruar jetë 3 individë përkatësisht 1 nga Peqini,1 Librazhd dhe 1 nga Elbasani. Ndërsa raste ditore konfirmohen 48. 28 Elbasan,13 Gramsh,,3 Peqin,2 Librazhd ,Cërrik, Belsh.