Gjermani Vettel ka arritur një akord me sukderinë Aston Martin për të qëndruar akoma në Formula.

I ardhur me shumë bujë tek Ferrari dhe midis problemeve të shumta të kokëkuqes italiane, nuk arriti ta rikthente tek titulli kampion.

Kur mendohej një largim nga bota e makinave, Vettel njofton qëndrimin dhe firmosjen e kontratët me Aston Martin.

MEDIA LINE NEWS