Vendosja e kangjellave në Laprakë çon në përplasje banorët me policinë

Tension mes banorëve dhe Policisë Bashkiake pranë ish-doganës në Laprakë.

Policia bashkiake kërkon të vendosë kangjellat para një biznesi por kjo kundërshtohet nga pronari i dyqanit dhe banorët aty.

“Drejtori i Policisë Bashkiake na ka kërkuar para.

Nëse ka kangjella të tjera në biznese të tjera i vendos vetë”, u shpreh pronari.

Vijon…