BBC: Në Shqipëri po mbahen votime dhe jo zgjedhje

 

Rilindja do të hapë sot 11 kuti në Lezhë, gjoja për të treguar se jemi të hapur dhe pa manipulime.

Por nga ana tjetër PS nuk pranon që votat e gjetura në kuti ti krahasojë me listën e zgjedhësve, për të parë nëse ka më shumë vota se votues.

Propozimi i kreut të KQZ Klement Zguri është hedhur poshtë dje nga ushatrët e Edi Ramës në KqQZ me 4 vota, duke tentuar që ti hedhin hi syve popullit dhe ndërkombëtarëve.

Kjo është një tentativë e PS gjoja për te treguar se janë transparentë por në të vertetë po mundohen të fshehin farsën e 30 qershorit duke përdorur edhe levat e tyre dhe partitë anonime që u perfshinë me urdhër në këtë proces.