Aksident te tuneli i Elbasanit me dy të plagosur

Gramozi në Kategorinë e Dytë do të ketë mbështetje nga një sponsor i ri. Kolonjarët kanë gjetur akordin me dy grupe të mëdha biznesi në Shqipëri dhe jashtë vendit, për të ndihmuar nga ana financiare skuadrën.

Rumming Group dhe Rcon do jenë sponsorët e Gramozit, që kërkojnë të bëjnë paraqitje të mira në Kategorinë e Dytë.

Të drejtuar nga Ilir Qirjako, kolonjarët kanë kthyer ngjyrën e kuqe karakteristike në fanellë.

Pak ditë më parë u njoftua edhe kalimi i klubit të Shkumbinit të Peqinit tek kompania italiane.