Pamje askap të zakonshme vijnë nga pogradeci ku një baba kishte futur fëmijën e tij në bagazhin e makinës ndërsa është ndaluar nga efektovët e rrugores.

Në videon e mëposhtme ku paraqitet ngjarja në fjalë, mësohet se policia e ka pikasur veprimin e burrit, të cilin e kanë ndaluar. Ata ka detyruar burrin ta nxjerrë fëmijën nga bagazhi.

Një vperim i tillë, jo vetëm që është shkelje e rregullave të qarkullimit por mbi të gjitha përbën një rrezik të madh për të dhe për fëmijën si nga ana fizike dhe psikologjike.

Ngjarja është filmuar ditën e sotme nga Harta Dixhitale e Aksidenteve Rrugore ndërsa nuk dihet nëse është marrë ndonjë masë ndëshkuese për drejtuesin e mjetit, i cili shihet teksa merr fëmijën nga bagazhi dhe e vendos në sediljen e pasmme

FullSizeRender