Një tjetër lëkundje sapo ka goditur vendin tonë.

Magnituda isht 2.9 dhe me epiqendër midis Tiranës dhe Kavajes.

Por, lëkundje janë ndjere edhe në Elbasan. Thellësia ka qene 2 km.