Thethi mirëpret rreshejet e dendura të dëborës. Dhjetori ka sjellë edhe rreshjet e para të dëborës në Theth.

Në këtë periudhë Thethi të ofron një panoramë të mrekullueshme për të kaluar një fundjavë relaksuese dhe për të shijuar klimën e pastèr.

Rreshjet e dêborës gjithashtu priten edhe në qytetin e Korçës.