Vendi ynë sapo është goditur nga një lëkundje tërmeti. Lëkundja ishte rreth 5.5 ballë dhe me thellësi 10 kilometra.

Lëkundja u regjistrua rreth orës 21:15 dhe goditja u ndje shumë në Durrës dhe Tiranë.

Qytetarët në panik kanë lënë banesat e tyre nga frika e lëkundjeve të tjera.