Tamam

Mesa duket çdo që po ecën kundra ndaj qeverisë Rilindase. Prej muajsh dhe pak muaj larg zgjedhjeve, po i dalin në shesh “horlliqet” që propoaganda iu shet qytetatarëve.

Sot, në Elbasan ishte ministri Lleshaj duke u krekosur për forcën e policisë, ndërkohë pas kokës tij, tymi nuk ndalej nga zjarri i Krastës.

Fjalimi i bukur në letër i këtij ministri dhe neglizhenca e policisë, madje terrorizonte drejtuesite mjeteve për ti larguar nga sheshi, është pasqyra më e mirë që çdo qytetar duhet ta kuptojë se çfarë L(l)esh shteti kemi.