Ballina Etiketimet Ironia e Boçit: Pas Ahmetajt dhe Besa Shahini nuk e di për gjendjen e fatkeqësisë natyrore

Etiketim: Ironia e Boçit: Pas Ahmetajt dhe Besa Shahini nuk e di për gjendjen e fatkeqësisë natyrore