I mbani mend stolat inteligjentë të Dritan Lelit në Lungomaren e Vlorës. I mbani mend që kushtonin rreth 30 milionē copa.

Ndërsa ato fonde mund të ishin investuar në vepra infrastrukturore që Vlora i ka shumë të nevojshme dhe nuk mund të mbyllen sytë vetëm me Lungomaren.

Ose, mund të kishin shkuar në mbështetje të familjeve nē nevojë. Por, jo. Ato u shpenzuan në stola inteligjentë dhe qē sot janë shkatërruar ose jashtë funksionit. Sot Dritan Leli të krenohet vetëm me projektet në letêr dhe fotot e postuara në Facebook.