Gjatë “Hell’s kitchen”, një konkurent nuk i ka duruar kritikat apo të bërtiturat e shefin të kuzhinës, Renato Mekolli dhe është nevrikosur.

Renato po kontrollonte picat e pregatitura nga Sokoli dhe Ledjoni dhe ju tha që ishin të papjekura.

“Picë e papjekur? E kontrollove?”, e pyeti Renato Sokolin dhe kur nuk mori një përgjigje bërtiti: “E kontrollove picën?”

“Picë e papjekur”, tha Renato dhe e hodhi në dysheme. Sokoli u nevrikos, gjuajti me shkelm dhe u largua duke sharë.

“Zhduku nga kuzhina, zhduku mos të shikoj fare, dil përjashta”, bërtiti Renato.

“Nuk ishte e papjekur, e pranoj që brumi ishte pak i trashë, por nuk ishte e papjekur”, tha Sokoli.