Rilindja ka merita të larta për vendosjen në krye të institucioneve njerëz pa personalitet dhe të lidhur ngushtë me “gangsterrat”.

Posta e Vlorës ka përjetuar disa momente të turpshme ku drejtuesi i saj përpleshet fizikisht me punonjësin. Si pasojë punonjësi ka përfunduar në spital dhe policia e Vlorës ka heshtur.

Pse? Sepse drejtuesi i Postës është me post të lartë në Partinë Socialiste. Të na rrojë rilindja!

Ky rast ka mbërritur në inboksin tonë nga një qytetarë i Vlorës.

MESAZHI I PLOTË:

Skandal i turpshem ne Posten e Vlores.Drejtuesi i saj Vullnet Bilbilaj perleshet fizikisht me punonjesin e tij per motive ende te paqarta.gjate perleshjes punonjesi ka perfunduar ne spital i shoqeruar nga policia.ne pyetje eshte mare dhe drejtori dhe eshte lene i lire.gjithe ky skandal ka krijuar panik te punonjesit,klientet dhe qytetaret.ngjarja po mbahet e fshehte per statusin qe ka Vullnet Bilbilaj ne PS e Vlores si sek organizativ dhe krahu i djathte i Anduel Tahirajt.

MEDIA LINE NEWS