Se me çfarë standartes po qeveris Rilindja po e kuptojmë çdo e ditë e më shumë. Shëndetësia u trumpetua si një “kalë beteje” e programit rilindas, por rasti që do t’ju sjellim tregon gjendjen reale.

Në spital shkohet për tu kuruar dhe jo për tu sëmurur. Por, shëndetësia e Ramës ti bën realitet të dyja.

Fotoja më poshtë tregon mënyrën se si transportohet  pacientit mes shiut, nga urgjenca për te 6 katëshi në QSUT.

Skandal: Ja se si transportohet pacienti në shi në QSUT

 

MEDIA LINE NEWS| medialine.al