Situata politike në vend/ Opozita njofton mosmarrjen pjesë në takimin për Reformën Zgjedhore

Burime nga opozita e bashkuar deklarojnë Partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim nuk do të jenë sot në Këshillin Politik.

Megjithatë opozita nuk do ta braktisë tryezën për reformën zgjedhore.

Mbledhja e Këshillit Politik të Refromës Zgjedhore do të zhvillohet sot në orën 11:00.

Ditën e sotme opozita do të mbështesë protestën e Aleancës për Teatrit në orën 16:30.