Volunteers transport platform beds into the former St. Marien hospital in Laer near Steinfurt, western Germany, on March 21, 2020 as the hospital is turned into a "fever hospital" ready to treat some 200 people due to the spread of the novel coronavirus COVID-19. - The hospital is ready to be used whenever more people become seriously ill with the coronavirus and have to be treated in intensive care units, at the head of the crisis team explained. (Photo by Ina FASSBENDER / AFP) (Photo by INA FASSBENDER/AFP via Getty Images)

Për të dytën ditë radhazi, Gjermania ka shënuar një rritje të numrit të personave të rinj të prekur me koronavirus.

Kështu, në 24 orët e fundit janë regjistruar 4003 persona të infektuar me koronavirus duke e çuar në 103 228 numrin e përgjithshëm në shtetin gjerman.

Sipas të dhënave nga Instituti Robert Koch, përkeqësim të shifrave ka pasur dhe numri i vdekjeve, i cili u rrit me 254 në ditën e fundit për të arritur në shifrat 1861.