Si po e shkatërron spitalin e Librazhdit

Denoncon shkaterrimin e spitalit te Librazhdit nga drejtori xhahil i Taulant Bego Yaris! sb

Ju lutem anonim..
Doktor ju pershenes/ Spitali Librazhd eshte shkaterru, Kam punu ketu nje jete te ter por dhe kuner jush qe na dita qe jeni bere kryetar PD por edhe pse sme premton shume mosha do behem me partin demoklratike per te shporrur keta halabake. Une dua tju tregoj per spitalin e librazhdit qe e ka bere nje djale injoran lesh e li, bledar Hima quhet, ky servi i Taulantit me nje shkolle per Histori 3 vjecar ka 4 apo 5 vjet qe drejton spitalin e Librazhdit (po dergoj dhe fotokopjen e diplomes), taulanti nuk vuri mjeke por kete palaco qe i ka shkaterruar te gjitha dhe spitali po shkon drejt mbylljes. Hima vetem vjedh dhe kush nuk i cojne ne funt mujt para fillon e behet si i cmendur duke ulurit ne koridore, eshte bere me shtepi dhe ka bler pajisje stomotologjie te reja, ku i gjeti ky parate, ka punesu gjithe fisin e gruas ne librazhd dhe prenjas, solli fiksin sepse mjeket nuk i conin para dhe i pezulloj, ai ka 5 vjet qe mer kuoten prej tyre edhe pse punojne edhe ne spital marrin pagen edhe privat ne orar zyrtar, Perdor sekser per te nxjer ne kemp njererz qe sjane semure dhe per keto 5 vjet marrin kemp 600 vete me shume se ne vitin 2015. Spitali o kthyer ne han, punojne sipas qefit mjafton te marri pjesen Bledari. Ka lidhje me kryetarin e deges brendshme Bedri hasanin dhe mbjellin droge, kjo eshte e vertetuar se baba i bledarit, Naimi ka mbushur moshn per psion por se nxjerin se rri roje droge punon pyjore, tani ndiqet penalisht por i mron taulanti, me taon eshte nga nje fshat. Te semuret blejne ilacet sepse mjeket i japin recetat per tek farmacit e tyre.Punojset e laboratorit sa duken tek puna ca shkojne ne mledhje partie tek rilindja, ca ikin e punojne privat. Keshtu mjekt po ikin nji nga nji nga ky injorant gjasme drejtor ne fakt vampir parash, Bledari mer njerz dhe rri ter diten ha e pi tek lokali vjerres qe e ka ngjitur me spitalin. Mir te na e bejne se luftum kunder teje. E kerkova anonim jo se kam frik per vete por hakmarrja e idjoteve eshte e pa kufi. .