Gjendje surreale me ekipin e Romës, në pritje të OK për tu nisur drejt Spanjës

Është zyrtare tanimë që ndeshja midis Seviljas dhe Romës do të shtyhet. Data dhe ora momentalisht nuk është përcaktuar.

Ky ka qenë verdikti i UEFA-s pasi qeveria spanjolle nuk ka dhënë OK për të pritur avionin charter të ekipit verdhekuq.

Në dyshim është edhe sfida tjetër Inter- Getafe, pasi presidenti i ekipit spanjoll ka deklaruar se nuk do ta lejojë ekipin të niset drejt Milanos.