Shqiptarët duhet ta kalojnë të dielën e Bajramit të mbyllur në shtëpi, por kjo nuk vlen për njerzit në pushtet.

Ndërkohë që dasmat janë ende të ndaluara për këdo, kunati i kryetarit të bashkisë Tiranë Erion Veliaj mësohet se do të organizojë ceremoninë e tij të martesës ditën e nesërme. Lajmin e jep ish kryeministri
Sali Berisha, i cili citon qytetarin digjital.

“Lal Plehu mbi ligjet dhe udhëzimet e narkoshtetit! Për të tjerët ndalohen Dasma dhe martesat, Lal Plehu zgjedh Kalan e Arbanës për të martuar nesër kunatin. Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital”, shkruan Berisha.

“Zoti Berisha,ai klyshi lali eri,marton neser te keshtjella konti ne arbane kunatin e vet,dhe prandaj na bllokoi se zdo njerez se i ka ndaluar dasmat po vet duan me bo ket,flm shpresoj ta publikosh tja plasim ne fytyre ketij shteti flliqesire, Rrespekte”.