Sëmuret komandoja grek që akuzohet se vrau Devi Kasmin, dërgohet me urgjencë në spitalin e Elbasanit
Kasmi u vra më 29 Janar pranë banesës së tij në rrugën “Kongresi i Manastirit” në kryeqytet, ndërsa për këtë krim pak ditë më pas u prangosën 5 persona dhe një u shpall në kërkim.

Efthymiou Efthymious 41 vjeç, greku i dyshuar për vrasjen e Devi Kasimit u transportua me urgjencë nga paraburgimi i Elbasanit në qendrën spitalore ‘Xhaferr Kongoli’.
Greku që mohon se ka kryer vrasjen ka pasur probleme me shtyllën kurrizore, pasi disa vite më parë ka vendosur një protezë. Pas skanerit dhe kontrollit ai është dërguar sërish në paraburgim.

Devi Kasmi u vra më 29 Janar pranë banesës së tij në rrugën “Kongresi i Manastirit” në kryeqytet, ndërsa për këtë krim pak ditë më pas u prangosën 5 persona dhe një u shpall në kërkim.

Identifikimi i autorit të vrasjes, që sipas prokurorisë është Efthymiu dhe pjesëtarëve të tjerë u bë nga kamerat e sigurisë. Motivi i këtij krimi mbetet ende i pazbardhur nga policia ndërsa dyshohet se pas përplasjeve mes grupeve kriminale persona ende të paidentifikuar paguan për ekzekutimin e Kasmit duke kontaktuar ish-komandon grek.