Francë- Shqipëri: Ja si shprehet Rudi Vata nëse do ketë
Francë- Shqipëri: Ja si shprehet Rudi Vata nëse do ketë "surpriza"

Rudi Vata tregon arsyen se pse Kosova po e kalon me shpejtësi futbollin shqiptar.

“Për mendimin tim janë një popull që nuk kanë nevojë të thonë e duam shumë Kosovën, por e bëjnë atë në fushë me vepra. Ndërsa te ne flitet shumë që e duam Shqipërinë, jemi krenarë për etj., por jam i sigurt se shumë edhe e kanë tradhtuar Shqipërinë. Edhe ata që janë krenarë se janë shqiptarë. Për këtë jam i sigurt.

Kjo është arsyeja kryesore pse Kosova po na kalon shumë shpejt. Pastaj, në Kosovë nuk ekziston nepotizmi apo miqësia që të marrin njërin apo tjetrin. Janë më realë në përzgjedhjen e talenteve dhe për më tepër i hapin derën. I mirëpresin dhe i bëjnë të ndihen mirë si në shtëpinë e tyre