Ka shkuar në 24 numri i të prekurve nga koronavirusi në Kosovë, njofton Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës.

Pozitiv në koronavirus ka dal një grua 53 vjeçe nga Suhareka dhe një 43 vjeçar nga Gjakova.