Rregullime sa pë fasadë: Filologjiku nga pas është kthyer në pirg mbetjesh

Tanimë çdo tenderim kryehet pa më të voglin kontroll sikurse ndodh edhe me zbatimet e projekteve.

Fakulteti i Filologjikut, rinovoi ambientet e jashtme me synimin e ofrimit të një ambienti sa më afër atij universitar. Dhe, nga pas godinës atë e kthyen në pirg mbetjesh.

Deri më tani as kompania e as drejtuesit e këtij fakulteti nuk dënjojnë të marrin masa për pastrimin e këtij pirgu të turpshë pranë një godine universitare.

Rregullime sa pë fasadë: Filologjiku nga pas është kthyer në pirg mbetjesh Rregullime sa pë fasadë: Filologjiku nga pas është kthyer në pirg mbetjesh