Ronaldo dhe Mesi do të luajnë në të njëjtin ekip në SHBA

 

Trajneri i Minesotës, në ligen amerikane, Adrian Heth ka deklaruar se Kristiano Ronaldo dhe Lionel Mesi ka gjasa të luajnë një ditë te skuadra Inter Majemi, ekipi i legjendës angleze Dejvid Bekam.

Heth nuk ka asnjë dyshim që Bekam do t’i bindë argjentinasin dhe portugezin të provojnë një sfidë në kampionatin amerikan, edhe pse e pranon që Mesi ka akoma kohë sepse është më i ri.

“Kam dëgjuar se do të ketë nënshkrime të mëdha në një pikë të caktuar dhe Ronaldo e Mesi janë emrat më të përfolur. Kjo do të ishte e pabesueshme për futbollin në Amerikë dhe nëse dikush e ka profilin e duhur për ta mundësuar këtë, ai është Dejvid Bekam,” deklaroi Heth.