Ka rezultuar pozitive me kovid 19 bashkeshortja e 46 vjecarit pronarit te restorantit i cili nje dite me pare u konfirmua me koronavirus. Nga 12 tampone te marre familjes se 46 vjecarit dhe kontakte e te tij te ngushta vetem bashkeshortja ka rezultuar pozitive. Kujtojme se ne perjashtim te rastit zero ne Elbasan te kater familjet e tjera ne Elbasan kane pasur lidhje me njeri- tjetrin. Deri tani numri i te infektuarve ka arritur ne 12.