Reshjet e dëborës zbardhin plotësisht qarkun e Elbasanit

Moti i keq ka përfshirë mesditën e së Enjtes edhe qarkun e Elbasanit. Reshje dëbore janë regjistruar në malesite e Elbasanit, Librazhdit, Gramshit e Prrenjasit. Po ashtu debora ka mbuluar edhe Gjinarin dhe Zanalinën në Elbasan.

Në Librazhd po ashtu ka pasur reshje të dendura debore në Stebleve ku trashesia ka arritur 30 cm. Rruga Librazhd Peshkopi kalohet me zinxhire. Reshje debore ka ne Rrajce e sopot te Prrenjasit.

Reshjet e dëborës zbardhin plotësisht qarkun e Elbasanit Reshjet e dëborës zbardhin plotësisht qarkun e Elbasanit