Bomba e Takajt: Ish Sekretari i FSHF-së

Skenderbeu publikoi diten e djeshme disa mesazhe te personazheve te kompanise Sportradar që kerkonin te gjenin prova edhe kunder Presidentit Takaj ne skandalin e trukimeve.

Nderkohe ne itali po behet nami me skandalin qe ka perfshire Sport Radar kompania qe i siguron te dhena UEFAs dhe FIFA-s mbi levizjet e koeficenteve te ndeshjeve.

Nje i penduar ka thene se kjo komapni paguhej nga mafia. Rreth 51 persona jane arrestuar ne kete histori. Fakte te reja pritet te dalin.