E bërë e njohur me rolin e Bonas në programin “Avanti un Altro” të realizuar nga Paolo Bonolis në Mediaset, Sara Croce duket se më në fund gjeti dashurinë.

Pas “Jo”-së për Cristiano Ronaldon, bërë publike nga modelja e bukur në muajt e fundit dhe filrt i pretenduar me Andrea Damante dhe Edoardo të Skam Italia, sot bukuroshja ka në krah një të dashur të ri.

Bëhet fjalë për një futbollist, portier dhe një ish-juventin, Gianmarco Fiory, i cili sot luan për Gozzano Calcio në Serie D.

Ai është rritur si futbollist mes të rinjve të Juventusit për të vazhduar më pas karrierën në Serie B, C dhe D.