Petrit Vasili: Do të padisim në Kushtetuese të dy konçensionet

 

Pasi Edi Rama leshoi mufkën e radhes qe “dy katet e kirurgjise se pergjithshme jane i vetmi investim ne 90 vjet” eshte shfaqur edhe nje aradhe koristesh zëcjerrë, qe kane filluar te kendojne te njejten kenge bajate.

Jo per Edi Ramen se eshte fryme e harxhuar kot,por per ca te tjere….po ju kujtoj vetem nje fakt:
shume vite me pare Shqiperia investoi ne kirurgji dhe filloi Kardiokirurgjine e drejtuar nga i nderuari Prof.Petrit Gaçe duke u vendosur ne nje pozicion dinjitoz ne raport me vendet e tjera.

Edhe shume Profesore te shkelqyer te Kirurgjise u rriten dhe u lartesuan atje.

Investimi i bere vazhdimisht sipas koheve qe kane ndryshuar ka shenuar krijimin e asaj kirurgjie qe u rrit ne dhjetra vjet.

Kush paturpesisht kendon kengen se kirurgjia filloi sot, u investua sot dhe lindi sot, vetem tregon nje mediokritet demencial.

Mohimi vulgar i te vertetave eshte nje antivlere.

Edi Rama do te iki, por turpi i koristeve do te mbetet