E frikshme: Deri më 14:30 të ditës sotme +18 000 raste të reja

Rastet globale kalojnë 1.4 milion dhe numri i vdekjeve tejkalon 82,000.

Tani ka më shumë se 1.43 milion raste të konfirmuara në të gjithë botën dhe mbi 82,100 vdekje globale. SHBA ka më shumë se 399,000 raste dhe afër 13,000 vdekje. Në Mbretërinë e Bashkuar ka afër 56,000 raste dhe më shumë se 6,100 vdekje.

Boris Johnson kalon natën e tij të dytë në kujdesin intensiv. Sekretari i jashtëm, Dominic Raab, i cili po drejton qeverinë ndërsa Boris Johnson merr trajtim në spital për koronavirus, thotë se ai është i bindur që kryeministri do të shërohet. Johnson e kaloi natën e tij të dytë në kujdes intensiv të martën.

MEDIA LINE NEWS