Ramës nuk i ikën e keqja me vendimin e Ilir Metës

Kryeministri Edi Rama: Do kishim dëshiruar shumë që këtë fushatë të kishim garë me kundërshtarët tanë, kush ka idetë më të mirë, kanidatët më të mirë.

Por kundërshtarët tanë kanë kapitulluar. Janë kthyer në një kamp antiintergimKanë frikë të dalin para njerëzve dhe të maten me ne. Akti i fundit i Ilir Metës e ka zbardhur të gjithë planin dhe na ka lënë të kuptojmë se ku “fle lepuri”.

Ne kemi bërë shumë por jo aq shumë sa kemi dashur të bënim. Jo gjithçka e kemi bërë shumë mirë, madje ka edhe gjëra që nuk i kemi bërë shumë mirë. Kemi pasur momente që nuk kanë qënë të këndshme për ne. ne nuk jemi të rënë nga qielli por më të mirë se ne nuk ka pasur dhe nuk ka.