Rama ka nevoje per nje Psikiater Veterinar!!

Prap ky idiot thote kemi spitalet si ne Gjermani,Angli dhe Francē.

Ky ka nevoje urgjente per trajtim nga Psikiatria Veterinare.(Psikiatria e Kafsheve).

Kolege veterinere beni diçka, mjeksia humane duket qarte qe ka deshtuar me kete te marrë.