Në disa mesazhe të dërguara në inboxin e “Joq”, qytetarët ankohen se Makashi u zë rrugën çdo ditë.
“Je gangster apo këngëtar?” qytetarët zemërohen me Redon Makashin: Na zë rrugën me tre makinat e tij.
Këngëtari Redon Makashi ka zemëruar së fundmi banorët e lagjes ku banon edhe ai vetë.

Në disa mesazhe të dërguara në inboxin e “Joq”, qytetarët ankohen se Makashi u zë rrugën çdo ditë.

Sipas mesazheve, këngëtari ka tre makina dhe të treja ato i parkon ku të ketë dëshirë duke u bllokuar rrugën të tjerëve.

Prsh JOQ ! Kjo mak qe ka bllokuar rrugen ne lagjen e tiranes re ne Tirane nuk eshte mak e ndonje te “forti” por e Redon Makashit. Na ka zene halli se spo kalojm dot. Perdite ketu e ke. Nuk e hap rrugen dhe spo e morim vesh eshte kengetar apo gansterr.Tani ketu eshte akoma. Tani ka len dhe mak tjeter x5 qe ka. Se ka nja 3 mak ai. Eshte rruge kalimi.Rruga Zef Jubani,”- shkruhet në mesazh, teksa ka dërguar edhe fotot e makinës.