Qytetarët kanë “masakruar” me komente negative Hermes Nikajn, i njohur ndryshe si “Zogu i Tironës”. Ky i fundit u arrestua dje nga Policia e Tiranës sepse dyshohet të ketë kryer veprën penale të “Shfrytëzimit të prostitucionit” dhe të “Prostitucionit”.

Nisur nga kjo ngjarje, qytetarët kanë shpërthyer në komente kundër tij në rrjetin social “Instagram”. Në një video të postuar nga “Zogu i Tiranës” 6 ditë më parë, ku duket duke kërcyer me Iva Alikon në një nga lokalet e natës në kryeqytet, qytetarët i përmendin marrëdhëniet seksuale dhe e ofendojnë rëndë.

Ka nga ata që me ironi i thonë se burgu është për burra.