Publikohet hiti i 100 vjetorit të ekipit të Tiranes

Hiti i Tiranes me rastin e 100 vjetorit dhe shpalljes kampion të ekipit, sapo është publikuar në kanalin zyrtar në Youtube.

Brenda pak minutash ka kaluar mbi 1500 shikues në Youtube. Himni vjen si bashkëpunim i Ronela Hajatit dhe Dj Sardit.