Para pak minutave ka nisur gara sportive me biçikleta malore.

Kjo veprimtari sportive quhet gara “Egnatia” dhe nis nga fshati Papër i Bashkisë Elbasan dhe përfundon në sheshin “Nënë Tereza” Tiranë.

I gjithë itenerari do jetë në terren malor duke ndjekur shtegun e ” Gjelbërt”.