Procesi i votimit për konfirmimin e kandidatëve të PD në Dibër, Bulqizë dhe Mat ka përfunduar. Emrat që kanë kaluar në fazën tjetër në Dibër janë: 1.Xhemal Gjunkshi, 2.Luan Haka, 3.Ilir Hysa, 4.Jeton Kaloshi, 5.Mirela Mazari, 6.Nehat Collaku, 7. Albert Kojku.

Ndërsa në Bulqizë janë konfirmuar: 1.Bardhyl Rama, 2.Durim Balla, 3.Edmond Isaku, 4.Fllanxa Losha, 5.Muis Llani, 6.Petrit Doda.

Në degën e Matit, kandidatët që kanë kaluar në fazën tjetër janë: 1.Kreshnik Collaku, 2.Dhurata Cupi, 3.Basir Cupa, 4.Nezir Rizvani, 5.Denis Vata, 6.Lindita Doda, 7.Dea Kaziu.