Tanimë për ju që jeni familjarë dhe me fëmijë të vegjel, destinacioni i fundjavës nuk ka për të qenë i vështirë. Kompleksi Summer Depo Tiranë ju ofron një mjedis super familjar.

I ndodhur vetëm 2 kilometra nga qendra e Tiranë, tek Ish Fari, Summer Depo Tiranë ofron një kënd lojrash gjigand për fëmijët tuaj. Këndi i lojrave është një nga pjesët e kompleksit ku mbizotërojnë buzëqeshjet e fëmijëve duke u argëtuar.

Një staf i dedikuar dhe profesional kujdeset në çdo moment që eksperienca e fëmijëve tuaj të jetë sa më e bukur orët që ju keni zgjedhur të kaloni në Summer Depo, të jenë plotësisht çlodhëse. Suprizat dhe animacionet nuk kanë për të munguar në ditë të veçanta. Gjithashtu Summer Depo ofron një menu të shëndetshme dedikuar vetëm fëmijëve.

Për ju që jeni familjarë dhe me fëmijë ja destinacioni i fundjavës

MEDIA LINE NEWS | medialine.al