Rilindja e tmerruar se Qytetaret e e Elbasanit po i ofrojne perbuzjen si shperblim per trajtimin mizor dhe katandisjen qe i ka bere ketij qyteti dhe qytetarise tij , ka filluar te mobilizoje gjithe banden e zuzareve dhe pushtetareve te saj per te bere ca vota me presion e shsntazh , nen kercenim per vendin e punes a buken e gojes ..Kercenohen nepunes, kercenohen zyrtare,,kercenohet cdo kush qe merr nje rroge qe te garantojw me dhune dhe detyrim vota per banden e Rilindjes qe tashme ka marre rrokullimen e nuk e shpeton askush..Tmerr dhe paniku i ka bere qe te humbasin cdo arsy..E ndjejne kudo refuzimin e qytetarise Elbasanase. E ndjejne kudo perbuzjen. Banda e Rames dhe e toyota Yaris ne gjithe keto vite kete qytet vetem e ka vjedh dhe e ka mjel,,e ka lene pas dore, e ka zhytur ne skamjen dhe varferi ,e trajtoi dhe katandisi si mos me keq ..dhe tani sheh se ky qytet nuk harron. Ky qytet me mencuri dhe kulturen qe e karakterizon po shfaq perbuzje ndaj tyre. Eshte koha ti kthejme reston dhe ky qytet ka filluar ti jap shenjat qe nuk harron. Kjo i ka tmerruar. E shohin veten si te pashprese e te vetmen rruge shpetimi kane presionin e shantazhin .E gjithe administrata po i refuzon. Vete administrata e keqtrajtuar si mos me keq po i refuzon e si voton ..Nuk ka formular kriminal patronazhi qe i shpeton.As ata qe shperndau dje filani as keto qe po shperndajne sot filani apo dikush tjeter apo cdo tirullar institucioni tjeter. Koha per te dhene llogari po afron. PD disponon cdo formular te shperndare. , cdo info per presion e ka te dokumentuar , jane edhe deshmitaret ne cdo institucion. Cdo titullar do jape llogari dhe do pergjigjet pera drejtesise per kete akt kriminal. Burgu nesrr do jete i hapur per ta. I bejme thirrje administrates ta refuzoje me qetesi kete akt kriminal. Do kene mbrojtjen tone dhe mbeshtatjen tone. Koha eshte per te ikur banda e hajduteteve te Rilindjes. 25 Prilli do jete fundi i tyre.