Partia opozitare nis zgjedhjet brenda partisë

LSI ka nisur procesin e zgjedhjeve në çdo organizatë të LSI. Klajda Gjosha po udhëheq procesin e në njësite e Tiranes.

Në njësinë 7 të Tiranës, jemi gati për të kryer zgjedhjet në cdo organizatë dhe cdo qelizë të Lëvizjes Socialiste për Integrim.

Përfaqësim dinjitoz, integritet dhe përkushtim ndaj qytetarëve janë tre parime që ndjekin punën tonë në cdo hap.

LSI tashmë është drejt finalizimit të anëtarësimeve të reja dhe së bashku me ata që na kanë besuar në vite, do të bëjmë të mundur mbylljen e kapitullit të tranzicionit në vend dhe do të rikthejmë shpresën për cdo familje shqiptare.