Një 47 vjeçar në Romë është ndjerë keq dhe është rrëzuar në tokë teksa po priste autobuzin.

Ai kishte vështërsi në frymarrje dhe të gjithë menduan se ai ishte

Ishin disa kalimtarë të cilët thirren ndihmnën e shpejtë e cila erdhi menjëherë.

Sipas mjekëve vështërsia në frymarrje ndoshta i është shkaktuar nga një problem neurologjik.

Siç raportohet nga Corriere della Sera, 47-vjeçari u transportua më pas me kod të kuq në spitalin San Camillo.

Nuk përjashtohet fakti që do ti nënshtrohet kontrollit për Covid-19.

Ndërkohë që disa media britanike ngrenë alarmin për të rritur ndërgjegjësimin e publikut mbi rrezikun e Covid -19 duke publikuar foton e 47 vjeçarit teksa e shoqërojnë me titullin; Në Itali ka trupa në rrugë qëndroni në shtëpi.

ImageImage