Nuk ndalet Ferrari, siguron poleposition edhe në Rusi

Pas tre fitoreve rradhazi dhe popelposition e arritur, Ferrari nuk di të ndalet. Leclerc ishte i paarritshëm duke lënë pas Hamilton dhe Vettel me +400 të mijtat.

Ferrari me sa duket me ndryshimet e reja ka sjellë një makinë superiore, sepse edhe Vettel pavarësisht gabimit ishte shumë i shpejtë në provat zyrtare.

Dy rreshtat e para të nisjes janë konfirmuar nga pilotët e Ferrarit dhe Mercedez.

Nisja:

  1. Leclerc
  2. Hamilton
  3. Vettel
  4. Bottas