Ditët e kaluara në karantinë dhe të mbyllur brenda na ka bërë të vlerësojmë akoma më shumë natyrën. Tanimë, Media Line News, do e kthejë në traditë shpalosjen e bukurive shqiptare.

Sonte, kemi zgjedhur t’ju çojmë në bukuritë e Valbonës. Një udhëtim në ajrin e pastër dhe bukuritë e rralla që Valbona ti ofron. Fotot janë eskluzive nga Media Line News, të bëra pak kohë më parë.

Midis natyrës dhe ajrit të pastër. Midis lartêsisë dhe qetêsisê. Midis traditês dhe modernes. Të gjitha ti ofron Valbona. Një fundjavë në Valbonë është një çlodhje dhe një relaks si askund tjetër. Shijojini!