Një tjetër marrdhënie e tensionuar

Një tjetër marrdhënie e tensionuar “Baba-Bir” në Hollywood. Drake ka reaguar së fundimi pasi babai i tij e akuzoi atë për ekzagjerimin e marrëdhënies së tyre të tensionuar për para.

Në një intervistë me Nick Canon në Power 106 FM, babai i 32-vjeçarit, Dennis Graham, pretendoi se djali i tij i famshëm nuk ka qenë i sinqertë për marrëdhënien e tyre në muzikën e tij.

Drake ka kaluar të gjitha kohërat, nga divorci i prindërve të tij deri në mungesën e pretenduar të babait të tij nga jeta e tij. Sipas Graham, ai “pati një bisedë me Drake” për mënyrën se si e portretizon djali i tij në muzikën e tij.

“Unë kam qenë gjithmonë me Drake,” tha Graham në një intervistë të botuar. “Unë bisedoj me të nëse jo çdo ditë, cdo dy ditë. Ne me të vërtetë u futëm në një bisedë të thellë për këtë.”

“Unë i thashë:” Drake, pse po thua të gjitha këto gjëra të ndryshme për mua, burrë? Kjo nuk është mirë “, shtoi Graham. “Dhe ai vazhdon,” Babi, kështu po shes albume “.

Drake shprehu dhimbje për fjalët e babait të tij duke shkruar në InstaStory. “U zgjova sot kaq i lënduar, burrë”, shkruajti muzikanti. “Babai im do t’i thotë çfarëdo kujtdo që është i gatshëm ta dëgjojë”.

“Është e trishtë kur familja bëhet kështu, por çfarë mund të bëjmë ne me të vërtetë me njerëzit me të cilët kemi ngecur,” vazhdoi ai. “çdo rresht që kam kënduar ishte e vërteta, dhe e vërteta është e vështirë për disa njerëz të pranojnë.”