Një sugjerim për një drekë të këndshme dhe me vlera shëndetësore
Peskatrice

Një sugjerim për një drekë të këndshme dhe me vlera shëndetësore. Restorant Vila Benvenuto ofron një kuzhinë speciale italiane për të gjithë ata që pelqejnë artin dhe shijen e vërtetë të gatimit.

Freksia e produkteve të detit sillen me mjeshtëri, dashuri dhe shumë shije në tavolinën tuaj.

Ambjenti i arreduar këndshëm dhe me finesë, mundëson që dreka apo darka juaj të jetë sa më e shëndetshme dhe e mrekullueshme. Ajo çfarë ofron Vila Benvenuto janë produktet e detit dhe pastat. Me një staf me eksperiencë në ristoracion, ofron gatime të mrekullueshme.

Produkte të freskëta

Gjithçka është e freskët dhe me produkte të para cilësore. Sepse sipas drrejtuesve kjo është pika kryesore e të ofruarit pjata të shijshme dhe të shëndetshme.

Ambient i këndshëm

Ambienti që ofron restoranti është i këndshëm dhe i përshtatshëm për çdo grupmoshë. Ju mund të drekoni apo darkoni me familjen, miqtë apo edhe në takime pune. Mund të zgjidhni të qëndroni në ambientin e brendshëm ose në ambientin e jashtëm. Kudo ku ju të dëshironi janë të plotësuar të gjitha komoditetet e nevojshme.

Një sugjerim për një drekë të këndshme dhe me vlera shëndetësore

Sepse pasioni ynë përkthehet në pjata të mrekullueshme në shije dhe në pamje. Ju mirëpresim ti shijoni…