Kur çfrenohet genjeshtra!!

Qeveria reagon me tone te ashpra.

Disa deklerata te deputetit Fidel Ylli i ngarkuar nga qeveria per diskutimet me Ligen e Futbollit.

Fidel Ylli: Pas gjithckaje qendron presidenti i FSHFse Armand Duka. Le te thote hapur cfare kerkon. Nuk mund ti bejne shantazh qeverise duke perdorur futbollin.

Fidel Ylli: Liga e futbollit eshte nje bashkesi boshe. Ku e ka seline? Sa e ka buxhetin? E ka 0, arbitrat kush i cakton? Federata! Une mendoj se duhet te dale hapur presidenti i FSHFse bashke me grupin qe ka iniciuar.

Nuk mund te paguajne qytetaret 1 miliard leke per futbollin, iku koha e Enver Hoxhes
Fidel Ylli: Libohova u vendos te Liga per ti hedhur hi syve FIFAs dhe UEFAs.

Kjo qeveri i fali 10 mije metra zyra dhe sportin e ka prioritet. Do bejme 5 pallate sporti.
.