Magjia e zezë ka bërë që shumë njerëz por dhe familjarë të tyre ta pësojnë keq.

Një rast sa i frikshëm dhe i çuditshëm ka ndodhur sot në qytetin e Fierit. Gruaja, denoncuesit i ka zbuluar edhe emrin, është kapur duke kryer rituale të magjisë së zezë në derën e shtëpisë.

DENONCIMI I PLOTE

Un qe po ju shkruaj jam nje qytetar nga fieri dhe dua te demaskoj nje person te cilin e kam kapur sot ne oren 05:40 para deres se shpise ku banoj duke riperseritur veprime sataniste per mua dhe familjen. Kjo eshte Lumturi Nallbani nga fieri dhe i them publikisht qe mos te mari me guximin te afrohet perndryshe do e dergojme ceshtjen ne polici . Po ju dergoj me foto disa nga gjerat qe kjo shtriga ka hedhur dhe foton e kapjes.
Ju lutem publikojeni dhe anonim.
Faleminderit dhe zoti ju ruajt nga kto njerez 🙏” @ Fier